Home - Uitnodigingen

Uitnodigingen voor een gouden huwelijk

Als u 50 jaar getrouwd bent, is dat een bijzondere, gedenkwaardige dag. Een gouden bruiloft is een feest waard! Maar hoe nodigt u uw gasten voor dat feest uit? Houdt u het op een mondelinge mededeling, of stuurt u een mooie kaart om mensen uit te nodigen voor uw gouden bruiloft? Een voordeel van een schriftelijke uitnodiging is, dat u alle gegevens - zoals de locatie en de tijd - kunt doorgeven, zodat uw gasten dat eenvoudig kunnen terugvinden. Een gouden bruiloft verdient een uitnodiging met een gouden randje!

De vorm van uw uitnodiging hangt mede af van uw band met de gasten. Nodigt u alleen familie en goede vrienden uit, dan is de toonzetting anders dan wanneer u ook kennissen en meer algemene contacten uitnodigt. Ook de vorm van het feest - bijvoorbeeld een receptie of een feestavond met muziek - speelt hierbij natuurlijk een rol.

Zoekt u een formele, of juist een informele tekst? Zoekt u een tekst voor een besloten bijeenkomst, of juist een meer uitgebreid feest? Vind hier de tekst voor de uitnodiging voor uw gouden bruiloft.

Uitnodigingsteksten voor een 50 jarig huwelijk:

Opa en Oma zijn van Goud!
Al 50 jaar samen en
Nog steeds niet oud!
Daarom geven wij een groot feest
Zonder hen waren wij er nooit geweest
Wie? Jan en Jannie Jansen
Wanneer? 1-1-2016 om 16.00u
Waar? Zaal 't Leven
Wat? Lekker eten en drinken

Lang vervlogen tijd
Een halve eeuwigheid
Nog steeds even dierbaar
En knetter verliefd op elkaar!
Wij, Jan en Jannie Jansen, nodigen u uit voor een diner om onze gouden
bruiloft te vieren. U bent van harte welkom op 1-1-2016 in Zaal 't Leven om 16.00u.

Een plek van liefde
Een plek voor gein
Wij zijn zo trots
Om de kinderen van een Gouden Bruidspaar te zijn!
Wij willen graag iets terug doen voor onze ouders Jan en Janny Jansen. Graag vieren wij onder het genot van muziek en wijn, dat zij 50 jaar bij elkaar zijn! Dit festijn vindt plaats op 1-1-2016 in Zaal 't Leven! We toosten om 16.00u, om 17.00u openen we het buffet.

We hebben het voor elkaar
Nooit gedacht, maar geen bezwaar
Al 50 jaar een paar!
Jan en Jannie Jansen willen graag met u drinken op dit heugelijke feit. U bent welkom in Zaal 't Leven op 1-1-2016 om 16.00u voor een natje en een droogje.

Voor eeuwig samen
Beloofden wij elkaar
We zijn op de helft
50 jaar een gelukkig paar!
Jan & Janny Jansen willen dit graag samen met u vieren op 1-1-2016 met een borrel en een hapje. U bent van harte uitgenodigd in Zaal 't Leven vanaf 16.00u!

50 jaar geleden zij zei JA!
Gefeliciteerd lieve Opa en Oma!
U bent van harte uitgenodigd om met ons een toost uit te brengen op het gouden bruidspaar Jan en Jannie Jansen. Het feest zal zijn op 1-1-2016 vanaf 16.00u in Zaal 't Leven. Er wordt voor een hapje gezorgd.

Soms viel het mee
Soms viel het tegen
Toch een Gouden Bruidspaar
Aan de Liefde heeft het niet gelegen
Graag toosten Jan en Jannie Jansen op de liefde en gezondheid! U bent welkom op 1-1-2016 om 16.00u in Zaal 't Leven. Om 17.00u wordt het buffet geopend.

Liefde en Romantiek
Met een dal en een piek
Maar dat hoort erbij
Zoals ik bij jou en jij bij mij!
Jan en Jannie Jansen willen graag hun Gouden Bruiloft met u vieren op 1-1-2016! U bent welkom om 16.00u in Zaal 't Leven. Om 17.00u willen wij met u aan tafel

Onze Liefde is zoet
Onze Liefde is voorgoed
Het is ons gegund, het is ons gegeven
Onze Liefde, voor het Leven!
Jan en Jannie nodigen u van harte uit voor een diner ter ere van hun Gouden Bruiloft op 1-1-2016 om 17.00u in Zaal 't Leven.

Op 1-1-2016 toosten Jan en Jannie Jansen op het Leven!
Omdat Jannie 50 jaar geleden het Ja-woord heeft gegeven
Om 16.00u in Zaal 't Leven wordt het glas opnieuw geheven
U bent van harte welkom om de dit met ons te beleven.

Dat ik jou vond, was een wonder
Dat we 50 jaar samen zijn, is ontzettend bijzonder
De heer en Mevrouw Janssen nodigen u graag uit om het glas te heffen! Op 1-1-2016 om 16.00u bent u welkom op de receptie in Zaal 't Leven.