Home - Teksten

Teksten voor een 50 jarig huwelijksjubileum

Een mooie wens voor het gouden paar

Als je bent uitgenodigd voor een gouden bruiloft is het leuk om een wenskaart met daarin een persoonlijke tekst aan het paar te geven. Zo kun je ze een mooie, lange boodschap meegeven of juist een korte en grappige uitspraak in de kaart schrijven. Ook zijn er formele teksten te vinden. Leuk om te geven, te ontvangen en om te bewaren. De stijl van de boodschap is afhankelijk van de relatie. Een vriend zou misschien kiezen voor een grappige tekst, een dochter voor een lange en romantische wens, terwijl een collega sneller zal gaan voor een formele boodschap.

Door aan te geven wat je relatie is met het gouden paar en in welke stijl je graag een wens aan ze zou willen overbrengen, kom je automatisch op de pagina terecht met een verscheidenheid aan teksten die voor jouw situatie van toepassing zijn.

Gebruik deze teksten als inspiratiebron voor het schrijven van een prachtige wens en geef het gouden paar de woorden mee die zij nooit meer zullen vergeten. Zij zullen ongetwijfeld alle ontvangen wensen er nog met regelmaat bij pakken en opnieuw lezen, ter herinnering aan de prachtige gouden bruiloft die zij met hun familie en vrienden hebben mogen vieren!

Mooi Grappige Kort Formele