Home - Gelukwensen - vrienden

Wensen voor een gouden huwelijksjubileum van vrienden

Je beste vrienden zijn 50 jaar getrouwd. Dat is op zijn minst wel een felicitatie waard. Waarschijnlijk ken je het Gouden bruidspaar al geruime tijd van hun leven en dus ook van hun huwelijk. Dan hebben jullie vast veel meegemaakt. Je hebt misschien wel de kinderen zien opgroeien, meegeleefd met examens en gelachen om anekdotes van de vakantie. Een Gouden Bruiloft is het moment om te vertellen hoeveel je van je vrienden houdt. Maar hoe zeg je dat nu precies?

Met een wenskaart kun je eenvoudig je gevoelens op papier zetten. Bijvoorbeeld in de vorm van een gedicht of een kort verhaaltje. Met behulp van de voorbeelden op deze website helpen we je vast een beetje op weg om precies te zeggen wat je het Gouden bruidspaar wilt vertellen.

Hoe kun je vrienden met een 50 jarig huwelijksjubileum feliciteren:

Als je na vijftig jaar nog steeds gelukkig bent met elkaar is dat het mooiste wat er is. Geniet van elkaar bij het vieren van deze mijlpaal!

Al vijftig jaar delen jullie samen lief en leed. Een hele lange tijd en vandaag staan we hier met zijn allen bij stil. Geniet van vandaag, van elkaar en van alle mensen met wie jullie dit mooie moment mogen vieren.

Na al die tijd nog steeds samen én gelukkig. Het is een mijlpaal waar je samen zeker trots op mag zijn. Ik wens jullie een hele mooie dag. Geniet van elkaar en van het leven!

Al vijftig jaar zijn jullie gelukkig getrouwd, niet voor niets een dag met een gouden randje. Geniet van het heden en kijk eens terug naar het verleden. Voor de toekomst wens ik jullie veel geluk!

Lieve [naam] & [naam],
Van harte gefeliciteerd met jullie Gouden Bruiloft. Jullie zijn qua liefde en vriendschap een voorbeeld voor ons allen. Ik wens jullie nog vele gezonde en liefdevolle jaren erbij.

Wat geweldig dat jullie 50 jaar zijn getrouwd. Maak er een geweldige dag van samen met kinderen, kleinkinderen en natuurlijk vrienden en andere familie. Op naar nog vele liefdevolle jaren samen.

Mijn allerbeste wensen en hartelijke felicitaties voor jullie 50 jarig huwelijk. En wat fijn dat ik er zo een groot deel van heb mogen meemaken! Ik hoop dat we dit nog lange tijd kunnen doen. Veel geluk & gezondheid voor de komende jaren.

50 jaar zijn jullie alweer samen! Dat is een welgemeende felicitatie en een feestje waard. Ik heb jullie leren kennen als een geweldig echtpaar dat elkaar steunt door dik en dun, maar ook hun vrienden. Ik wens jullie alleen nog maar mooie, liefdevolle en gezonde jaren toe.

Lief, dank voor de tijd samen 50 jaar geluk, soms ook verdriet Mijn beste maat en steunpilaar Een groter geluk ken ik niet.

Op deze prachtige dag vieren wij jullie 50 jarige huwelijksfeest. Een gouden tijd vol geluk en liefde. En nog steeds zijn jullie elkaars beste maatje en steun en toeverlaat. Het is prachtig dat jullie dit in goede gezondheid hebben bereikt. Ik hoop dat er nog vele gezonde jaren volgen. Gefeliciteerd.