Home - Gelukwensen - echtgenote & echtgenoot

Wensen voor het gouden huwelijk voor echtgenote en echtgenoot

Een Gouden Bruiloft, dat is een felicitatie en een feestje waard. Deze mijlpaal laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Geef je partner eens een kaartje met een hand geschreven boodschap. Jullie hebben immers een halve eeuw samen veel lief en leed gedeeld.

In een kaart kun je rustig je gevoelens en gedachten ordenen en juist die dingen zeggen die je eigenlijk zelden tegen je geliefde zegt. Na 50 jaar huwelijk kun je bijvoorbeeld wensen dat er nog vele jaren bij zullen komen. Maar je kunt ook schrijven hoeveel je van de ander houdt.

Op de website vind je voorbeeldteksten, zowel met humor als romantisch, om je op weg te helpen je gevoelens over 50 jaar huwelijk op te schrijven.

Wat te wensen voor je partner bij een 50 jarig huwelijksjubileum :

Al vijftig jaar maak je mij ontzettend gelukkig. Ik ben dankbaar en blij al zo lang getrouwd te mogen zijn met de allerliefste en hoop er nog een flink aantal jaren aan toe te kunnen voegen.

Vijftig jaar lang hebben we samen herinneringen verzameld. Het is bijzonder om deze nu nog te kunnen delen na al die tijd. Hopelijk komen er nog meer mooie gebeurtenissen bij die we samen kunnen gaan beleven.

Al vijftig jaar delen we alle goede en minder goede dingen. Het heeft ons sterk gemaakt en ik zou het zo weer overdoen als ik de keuze kreeg. Na al die tijd ben ik nog steeds gelukkig met jou. Ik hou van je!

Je bent de liefde van mijn leven en de afgelopen vijftig jaar zijn voorbij gevlogen. Ik ben dankbaar en blij deze tijd samen met jou te hebben beleefd. Nog steeds geniet ik van elke dag dat je in mijn nabijheid bent.

Lieve schat. Gefeliciteerd met ons 50 jarig huwelijk. Je bent nog net zo mooi/knap als toen ik je ontmoette en ik dacht: met haar/hem wil ik oud worden. En kijk ons nu eens: misschien wat ouder, wellicht wat wijzer, maar ik hou nog steeds net zo veel van je als toen.

Weet je nog wel oudje, toen wij elkaar het ‘ja’-woord gaven? Laten we vandaag net zo bijzonder maken als onze trouwdag 50 jaar geleden. Ik hou van jou, gisteren, nu en zeker morgen.

Gefeliciteerd met onze Gouden Bruiloft. In al die jaren hebben we wel heel wat meegemaakt saampjes. En wat ben ik blij dat ik vandaag weer tegen je kan zeggen hoeveel ik van je hou. En hoezeer ik je bewonder voor al je moed, kracht en liefde.

Onze Gouden Bruiloft. Wat een prachtig moment in ons beider leven. Dat we maar net zo gelukkig mogen zijn in de komende jaren van ons huwelijk. Op naar de 60!

Als ik naar je kijk zie ik nog steeds de persoon voor wie ik viel. Je was en bent nog steeds mijn grote liefde. 50 jaar delen wij lief en leed en ik hoop dat er nog mooie jaren mogen volgen. Ik houd van je.

50 jaar zijn we nu samen. Samen hebben we gelachen, samen hebben we gehuild.Ja,dat ene woord is de kern van ons geluk: SAMEN.Ik ben dankbaar dat we ook dit jubileum nog samen vieren, met iedereen die ons dierbaar is. Daar proost ik op!