Home - Gelukwensen - ouders & grootouders

Wensen voor ouders en grootouders voor hun gouden huwelijk

Wanneer je ouders of grootouders 50 jaar getrouwd zijn, is dit een bijzondere mijlpaal. Die laat je uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Je geeft je gelukwens een persoonlijk tintje door dierbare herinneringen op te halen, of grappige anekdotes. Ook kun je hen uiteraard bedanken voor alle liefde, zorg en steun die je al die tijd van hen hebt mogen ontvangen.

Tot slot kun je hen nog vele jaren samen in goede gezondheid toewensen. Dit zal zeker door hen gewaardeerd worden. Vind je het moeilijk om zelf een gelukwens te verzinnen? Hieronder staan diverse teksten die je als inspiratie kunt gebruiken voor jouw persoonlijke felicitatie.

Tips voor felicitatie teksten voor ouders of grootouders:

Al vijftig jaar samen in geluk en gezondheid, in goede en minder goede tijden. Een voorbeeld voor mij en vele anderen. Ik hoop dat jullie nog veel meer jaren kunnen genieten van elkaar!

Na vijftig jaar zijn jullie nog steeds gelukkig met elkaar. Al veel mijlpalen gehad en ze allemaal samen mogen beleven. We zijn dankbaar jullie als ouders te mogen hebben en hopen dat jullie samen nog een lange tijd in ons leven mogen zijn.

Respect voor wat jullie in vijftig jaar samen hebben opgebouwd. Ik ben blij om deze heugelijke dag met jullie te mogen vieren, samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken die jullie nog lang in je geheugen gegrift zal staan.

Ik ben blij en gelukkig om jullie kind te mogen zijn. Jullie zijn het levende voorbeeld van hoe een goed huwelijk eruit zou moeten zien. Na vijftig jaar nog steeds samen, het is iets om trots op te zijn!

Gefeliciteerd (o)pa/(o)ma, met jullie Gouden Bruiloft. 50 jaar huwelijk is iets waar we vandaag uitgebreid bij stil gaan staan. Ik hou van jullie en hoop dat er nog heel veel jaren bij komen.

Lieve papa en mama. Van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarige bruiloft. Ik hoop dat ik later net zo gelukkig ben met mijn man/vrouw als jullie. Wat er ook op jullie pad kwam, dat hebben jullie samen getrotseerd. En daar ben ik trots op.

Hieperdepiep Hoera! Opa & oma zijn al 50 jaar een paar. Het houten huwelijksbootje is nu verguld! En jullie leven is met liefde vervuld. Gefeliciteerd en nog vele jaren.

Lieve opa en oma. Ik vind het heel fijn dat jullie al 50 jaar samen zijn. Ik hoop dat er nog vele jaren bij komen, zodat we samen nog veel leuke dingen kunnen doen.

50 jaar zij jullie samen. Een tijd van geluk maar ook soms verdriet. Altijd waren jullie er voor elkaar maar ook voor ons. Zo gaven jullie ons een heerlijke jeugd. Dat was het grootste geschenk dat jullie ons konden geven. Lieve Vader en Moeder, bedankt.

Vandaag vieren we jullie gouden bruiloft. Een mijlpaal voor jullie, een groot voorbeeld voor ons. In deze tijd is 50 jaar een eeuwigheid. Niet veel mensen doen dat jullie na. Wij zijn blij dat wij dit van dichtbij hebben mogen meemaken . We houden van jullie. Gefeliciteerd.

We kennen jullie als een prachtig paar dat stralend door het leven gaat. Alles doen jullie samen in goede harmonie en met veel humor. Dat lijkt ook gelijk jullie kracht en het gouden geheim van jullie huwelijk. Ik hoop dat jullie hier nog lang van kunnen genieten. Proost.